• Suwała baron i inni przepisy i opowieści

79.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu do 5 dni roboczych
Cena przesyłki 6.99
Odbiór osobisty 0
Paczka w Ruchu 6.99
Paczkomaty InPost 9.99
Kurier Inpost 14.9
Kurier Inpost pobranie 18.9
Dostępność Mało
ISBN 978-83-63696-75-7

Książka kucharska pełna przepisów i opowieści dwóch znakomitych szefów kuchni i ich współpracowników.

Ozór wołowy z remulada? z selera, kacze serca z harissą, sałatka z ośmiornicy, solianka na kaca, plaster miodu z wędzoną śmietaną... To nic trudnego, gdy do wspólnego gotowania zapraszają Paweł Suwała - szef kuchni restauracji Butchery & Wine i Aleksander Baron - szef kuchni restauracjo-baru Solec 44.
Dodatkowo swoje ulubione przepisy prezentują ich dostawcy. Szalony Rzeźnik, czyli Grzegorz Kwapniewski, wyjaśnia, jak zrobić naprawdę dobry rosół czy tatara, a Pan Sandacz, czyli Dariusz Wolszczak, poleca flaki z lina czy pierogi ze szczupaka. Całości dopełnia barman, czyli Julian Karewicz, który serwuje oryginalne drinki, takie jak ogórkowy gin i rabarbarowe mohito.

Razem to ponad 100 smakowitych przepisów - prawdziwie męska kuchnia. A do tego panowie okraszają przepisy barwnymi opowieściami. Jakby siedziało się z nimi przy stole.

Smacznego!
Data wydania 2015-11-25
Status JEST
Autor Opracowanie Zbiorowe
Wydawca Dwie Siostry
Format 23x28,5
Rok wydania 2015
Wydanie 1
Oprawa Twarda
Stron 320
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci